Aveți o sesiune B2B activă și, prin urmare, sunteți redirecționat automat către site-ul nostru web, unde veți găsi prețuri personalizate. Dacă doriți să accesați linkul anterior, trebuie mai întâi să vă deconectați.
Acest cont de companie al clientului este blocat și clientul nu poate plasa comenzi.